Bij M2Wear bent u aan het juiste adres voor alle soorten sportkleding. Wij voorzien al vele teams van sportkleding, zoals trainingskleding, wedstrijdtenues, presentatiepakken en tassen. Daarbij zijn wij voor de sporttak ook leverancier van velen accessoires. Denk hierbij aan alle soorten ballen en drinkflessen, netten, of hesjes.

Wij nodigen u graag uit in onze showroom aan de Angelenweg 165-L in Oss om u een volledig beeld te geven van onze mogelijkheden. Momenteel leveren wij vooral aan teams binnen het voetbal, handbal, hockey, korfbal, (hard)loop-, tennis-, wieler- en zwemsport.

M2Wear maakt het. M2Wear regelt het.

CRAFT

Craft is sinds 1977 het merk als het gaat om functionele (sport)kleding voor topprestaties. Zowel de prestatiegerichte sporters die gaan voor het hoogst haalbare als de enthousiaste sporters kunnen zich vinden in het design, de technologie en functionaliteit van Craft (zoals aandacht voor details, perfecte pasvorm, minimale gewicht, comfortabele stoffen, ongekende aerodynamica, sterk design en maximale vochtafvoer).

MASITA

De kracht van solidariteit en teamspirit. Ideale sportpartner voor collectieve en individuele sporters zijn. Masita is trots op alle verenigingsleden die op pad gaan om loten te verkopen voor de club. Of je nu lid bent van een voetbalclub, een turnvereniging of de dansschool, super dat je je inzet voor jouw club. Masita is een van de toonaangevende aanbieders in de sportmarkt, actief in meer dan 50 landen.

ERIMA

Authentiek Duits sportmerk met een rijke traditie dat al meer dan 100 jaar op de markt is. Of het nu gaat om teams, individuele sporters of recreanten Erima producten staan voor design, functionaliteit en kwaliteit. Een optimale pasvorm en duurzaamheid van de artikelen, die verkrijgbaar zijn in een groot aantal maten voor zowel dames en heren als kinderen, is gegarandeerd.

HUMMEL

Bij Hummel (teamwear) draait alles om goede kwaliteit, een krachtig design en een toegankelijke prijs. Teamkleding is beschikbaar in vele kleuren en modellen. Het merk is goed vertegenwoordigd in de Eredivisie, de Jupiler League en het amateurvoetbal, maar ook in sporten als handbal en volleybal.

JAKO

JAKO is een Duits sportkledingbedrijf gevestigd in de Hollenbachwijk in Mulfingen, Baden-Württemberg. Het bedrijf werd opgericht door Rudi Sprügel en zijn broer in 1989 in Stachenhausen. Jako biedt sportkledij voor de grote voetbal-, handbal-, basketbal-, ijshockey- en andere sportclubs aan.

REECE

Reece is een sportmerk pur sang dat het laatste decennium zich heeft ontwikkeld tot een internationale specialist in stijlvolle sportbenodigdheden. Mooie producten die de sportbeleving van mensen verrijken, met kleurrijke en frisse designs. Reece staat voor: plezier in sport en speelsheid. Het biedt een compleet assortiment functionele teamkleding voor de professional en de amateur. De mogelijkheden bij het samenstellen van de teamwearcollectie voor je (eigen) vereniging zijn enorm.

STANNO

Stanno is een allround sportmerk met een focus op teamwear. Naast een breed assortiment sportkleding biedt Stanno een complete collectie sportaccessoires. Vanuit de twee kernwaarden “Product is King” en “Sport is our passion” is Stanno een onderscheidende speler in de markt. In sport draait alles om het beslissende moment. Voor dat moment ontwikkelt Stanno essentiële producten. We geloven er sterk in dat elke sporter, ongeacht zijn of haar niveau, “moments of glory” kan beleven.