M2Wear team -en promowear

Wij  zijn gespecialiseerd in (team)sports-, workwear en bedrukkingen. Uw totaalleverancier op het gebied van alle A-merken voor sportkleding, bedrijfskleding, promotiekleding en overige sportartikelen (zoals tassen, ballen, doelnetten en zo meer). Wij ontzorgen uw bedrijf/vereniging van A tot Z.

M2Wear maakt het. M2Wear regelt het!

Dit is waar wij voor staan

1. Advies, aandacht, persoonlijke benadering en meedenken
2. Passessies van kleding op locatie
3. Webshop op uw website van de club en banners in clublokaal.
4. Bonussysteem
5. Levering op locatie

De producten op onze site vertegenwoordigen slechts een deel van ons assortiment. Graag ontvangt M2Wear u in de showroom zodat wij u een beeld kunnen geven van de diverse mogelijkheden.

Zeefdruk

Voor oplages vanaf 50 stuks bieden wij de zeefdruk techniek aan om uw sportkleding of bedrijfskleding te voorzien van de door u gewenste beeldmerken en logo's. Zeefdruk is een relatief goedkope mogelijkheid om kleding te voorzien van bedrukking. Let op dat er altijd sprake is van instelkosten voor zeeframen en herhalingsopdrachten. Het is bij M2Wear mogelijk om een zeefdruk te maken met de exacte PMS kleuren. Zeefdruk is bij uitstek geschikt voor promotioneel textiel en seizoenskleding. Wanneer kleding is bedrukt met zeefdruk, is de kleding wasbaar tot maximaal 40 graden.

Flexbedrukking

Bij M2Wear realiseren wij een flexbedrukking al vanaf één artikel! Flexdrukken zijn ideaal voor werk -en veiligheidskleding en promotioneel textiel. Voor beeldmerken en logo's geldt bij flexbedrukking dat dit mogelijk is tot een maximum van 4 verschillende kleuren, inclusief glitter, reflectie of neonkleuren. Een levering van flexbedrukking is bij M2Wear al mogelijk binnen 2 dagen!

Workwear transfers

Workwear transfers zijn absoluut bedoeld voor werkkleding. Bij M2Wear kunnen wij workwear transfers realiseren vanaf een oplage van 25 items (minder op aanvraag). De levertijd van workwear transfers is 2 weken.

Een workwear transfer heeft een aantal voordelen. Het is mogelijk om werkkleding te voorzien van een beeldmerk of logo in de exacte PMS kleuren (ook full color). Daarbij biedt het een uitstekende wasbestendigheid en is het een erg duurzame optie. Bij M2Wear betaalt u geen instelkosten of herhalingskosten bij workwear transfers.

Sublimatie

Sublimatie is alleen geschikt voor witte kleding van 100% polyester. Met betrekking tot duurzaamheid is sublimatie zeer zeker een aanrader! Het blijft daarbij wasbestendig tot 90 graden en het verkleurt, vervaagt of bladdert niet. Dit alternatief is ook interessant voor kleine oplages. Het is mogelijk bij ons om full color afbeeldingen te sublimeren!

Borduren

Borduren is interessant bij oplages vanaf 50 artikelen. Houd rekening met extra kosten voor een borduurkaart. Ook borduren is een erg duurzame oplossing voor een bedrukking en heeft daarbij een zeer exclusieve uitstraling. Het verkleurt of krimpt niet in de wasmachine of droger, waardoor het blijvend een professionele uitstraling geeft.